15 Eylül 2012 Cumartesi

Akdenizde ufacik bir cennet... Marmaris -Selimiye köyü...

Cok yogun gunler gecirdim... 12 si kizimin dogum gunuydu, misafirlerim geldi gitti, atolyemizi sonunda faaliyete gecirdik derkeen son gunlerim bana resmen yetmedi.. Yorgunluk had saghaya cikinca sevgili annecigime biricik torununu emanet ederek ( isallah iyilerdir! :). ) kocisimle selimiyeye kactik dun gece... Herzamanki gibi ilk tercihimiz olan busra pansiyonun o sicacik ortamina dahil olduk... 8.15 te gozlerim cinn gibi acildi ve hemen kalkip kahvati icin disari ciktik... Aman Allahim o ne... O nasil bir huzur... O nasil bir hava.. Gunes, deniz.. Harika bambaska biryer.... Hemen resmi face yukledim gunaaaydin diyerek... İsallah arkamdan saydirmamislardir :)) sonrada buraya yazarak bu animida olumsuzlestirmek istedim duygularimida ekleyerek... Annelik babalik dunyanin en uc ve en degerli duygulari olsada insaniz ve bazen iki sevgili olmaya, anne babalik kardeslik evlatlik , patronluk vs gibi sifatlardan siyrilip; huzur icinde gecirilecek zamanlara ihtiyacimiz var... İste biz oyle bir hayati caldik kendi hayatimizdan... Nasipse carsambaya kizima guzel bir parti planliyorum... İsallah bir terslik olmaz ve yavrumun istedigi partiyi yapabilirim... Pastasinida kendim yapmayi deniycem isallah bur terslik olmaz cok heyecanliyimm.. :) aile arasinda olan ve partili dogum gunumuzun tum detaylarini haftaya yazicam isallah... Bu duygular bu anlar unutulmasin istiyorum... Hayatimdaki tum guzellikler ve guzel Olmayan ama beni öldürmeyen seyler icin Rabbime sonsuz dua ve şükürlerimi sunuyorum.... Kalalim saglicaklaaa.... ;)

1 Eylül 2012 Cumartesi

Sevgili günlükçüüüm :)

Ne masumdu eskiden günlüklerimiz.... Sevgili günlük diye başlardı, sonra yazar yazar ve yazardık... Büyüdük.... Okuduklarımız sonra bize öyle komik geldiki.... Ozamanlar hiçbirimiz yaşayacaklarımızı ve o günlüklerde yazan dünyanın sonu sandığımız basit meseleleri özleyeceğimizi bilmiyorduk... Neyse bukadar dram yeter , blogger bana mahmut tuncerden bir uzun havayı fon yapmadan kaçıyorum bu mevzudan.... :)))

Yazamadım yaz boyu.. Ama dolu dolu güzel bir yaz geçirdim....  Güzel bir tatil yaptım..1 dostum,  2 sevdiğim arkadaşımdan toplam 4 yeğen sahibi taze teyze oldum... Birisi ikizde o bakımdan... :)) (banada bakarmısın 4 kez daha baba oldum der gibi :))))   )

Antalya'ya tatile gittim... Patarada bir gün kaldık, sonra bir gece antalya merkezde ve 5 gecede belekte otelde olmak üzere höh dedşrtecek bir tatil performansı sergiledik....


Tabii bu arada boş durdukmuu?? AAASLAAA!!! Su parkında rezil olduuuk, restorana kustuk, soonacımaa daha neler yaptık nelerr... ama aklıma geldikçe yazıcam birden hepsini yazarsam olmazz :)))

Ama bu arada işimizide ihmal etmedik.... Henüz yeni modellerimizi ekleyemesekte eski halimizi tıklayın: hatırlatayım...... :)  Hastane odalarımızı süsledik bebek şekerlerimizi yaptık... :)) Nasıl mı? aynen şöyle:

Burcu'cuğumun yavrusunu böyle karşıladık:



Hande'ciğimin ikiz paşalarınıda böyle karşıladık:







Yani her anlamda dolu dolu bir yaz oldu.... Ee ama yaz bitti!! O yüzden bu güzel havanın son demlerinin tadını çıkarıp yaza hakkıyla hoşçakal demek lazım sanırım....

Ayrıca bugün sevgili arkadaşım Nil'ciğiminde' in de doğum günü....
Benim herşeye yeten sevgili arkadaşım iyikide doğmuşta iyikide onunla arkadaş olmuşuz diyorumm.. :)))

Umarım arkadaşlarımızla akşama dışarı çıkıp( kendi aramızda , tam bir kutlama denmesede) iyi dileklerimizi Nil'ciğimize sarılarak söyleyebiliriz....


Bu arada birkaç misafirimde oldu elbette yaz boyunca.... Enson eşimin teyzesi ve eniştesi geldi... Çok şeker bir tuzluk getirmişler sağolsunlar... Hoşuma gitti başına bir iş gelmeden hatıralarımd ayer alması için resmini ekliycem çünküüü bizim evde oyuncak olma potansiyeli çook yüksek şekerlikte bişiy :))))

Bakalım kendisi kimmiş:      :))






          İşte ben kısaca(!) ve kabaca bir özetle bunları yaptım... Aslında daha yazacak çok şey var... Yazamayacağımda çok şey var tabi... Hep öyle değilmiyiz zaten birazı herkese çoğu kendi içimize.....

 Neyse... Belki insan eski günlüklerine güldüğü gibi yaşlanma şansı olursa okurda bunlarada güler değil mi?

Allahım Herkesin gönlüne göre versin....

 Haydi kalalım sağlıcaklaa.. :))